Log ind
KV17.JPG

NIU KV21 valgmøde om idrættens vilkår i Næstved

Sæt kryds i kalenderen: NIU holder KV21 valgmøde mandag d. 1/11 kl. 19:00 i Auditoriet på Ll. Næstved Skole

Det har været hårde tider for alle Danmarks idrætsforeninger, men vilkårene for foreningerne varierer meget fra kommune til kommune, hvilket fortjener en målrettet dialog ml. politikere og foreningsfolk.

Da Næstved Kommune gennem tiden har indtaget en meget lidt prangende placering i de rapporter om hver enkelt kommunes forhold for idræts- og foreningslivet, som bl.a. DIF og DGI udgiver før alle kommunalvalg, så har vi dér et væsentligt punkt på dagsordenen til vores valgmøde. Hvordan forbedrer vi som kommune forholdene for de lokale idrætsforeninger?

Det er også blevet luftet fra mindst ét parti allerede tidligt i valgkampen, at der kan gøres meget for foreningerne ved at lette betalingen for faciliteter og lokaler, som bruges til foreningsformål. Er det en mulighed - og hvor skal pengene komme fra?

Vi hører dog også meget gerne fra JER om gode emner til en stærk lokalpolitisk diskussion op til valget.

Vi har tilsagn om deltagelse i panelet fra følgende politikere:

Linda Frederiksen (A)

Rune Kristensen (C)

Rico Carlsen (V)

Jette Leth Buhl (F)

Githa Nelander (D)

Klaus E. Jakobsen (B)

Ninna Buecheck Bay (Ø)

Det er et stærkt og aktuelt panel, når talen falder på Næstveds foreningsliv og frivillighedens vilkår! Formand for Fritidsudvalget i Næstved, Torben Stenstrup, vil som ordstyrer sikre at vi kommer godt rundt om alle emner, og I får som idrætsforeninger også mulighed for at stille jeres egne spørgsmål direkte til panelet.

Vi ses forhåbentlig!